Masajul medical de relaxare

 

Masajul medical de relaxare si de intretinere corporala, de mentinere a starii de sanatate, este atat de important incat centrul nostru SPA recomanda tuturor sa faca macar o sedinta de masaj pe saptamana. Faceti acest lucru si veti ramane uimiti de efectele remarcabile pe care le are, veti ramane uimiti de cat de multe lucruri se vor transforma in bine in corpul dumneavoastra.

Recomandam masajul de relaxare tuturor celor care desfasoara diverse activitati fizice solicitante, dar mai ales celor care desfasoara o activitate intelectuala ce presupune si un mare grad de sedentarism. Chiar si dupa o sedinta de masaj pe saptamana vor putea simti efectele benefice ale masajului de relaxare si vor vedea singuri de cat de multe necazuri scapati.

Masajul actioneaza in principal asupra pielii si prin intermediul ei si asupra straturilor mai profunde.Masajul are in primul rand un efect relaxant si apoi unul antialgic (calmeaza durerea).

Efectul antialgic al masajului, de calmare a durerii, se bazeaza pe faptul ca atat pielea, cat si sistemul nervos, au o origine embriologica comuna.