Salonul nostru a fost conceput astfel incat fiecare client sa beneficieze de servicii personalizate, conforme cu preferintele si nevoile sale. Politica salonului nostru vizeaza respectul pentru client si respectul pentru frumusete. In conformitate cu sloganul nostru - BEAUTY DEFINES A PERSON - dorinta noastra este sa avem clienti care se pot bucura la sfarsit de fericire, sanatate si frumusete.

Conceptul serviciilor Coquette Salon Spa este de perfectiune prin inovatie, creativitate si cunoastere a tendintelor in materie de frumusete. Cunoastere noului este sarcina specialistilor nostri. Toate aceste calitati sunt materializate in fiecare realizare a personalului nostru iar la parasirea salonului veti ramane cu un sentiment de sadisfactie in ceea ce priveste serviciile prestate.

Coquette Salon este un centru de infrumusetare care iti ofera solutii complete pentru problemele tale. Echipa de profesionisti a conceput pentru tine  un sistem complex de servicii care te vor ajuta sa descoperi calea spre echilibrul dintre sanatate si frumos. Atunci cand este vorba despre frumusete, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau de un serviciu  complet, cu totii ne dorim profesionalism si calitate. Plecand de la acest concept s-a nascut Coquette Salon gandit pentru ceea ce ne-am dorit fiecare dintre noi sa gasim intr-un centru estetic: profesionisti, tehnologie avansata, rezultate spectaculoase, relaxare, transformarea inesteticului in estetic.

Grija noastra pentru frumusetea ta ne-a facut sa reunim intr-un singur loc toate acele servicii de care tu ai nevoie: de la coafor pana la manichiura, de la masaj de relaxare la cosmetica, de la frizerie pana la pedichiura, la noi le gasesti pe toate. Fie ca vrei sa afli ce coafuri frizuri si tunsori se poarta anul acesta, sau doar sa-ti faci manichiura sau pedichiura, la noi esti intotdeauna bine primita si excelent servita. La noi te vei simti ca la tine acasa, deoarece noi incercam sa iesim din tipare sau stereotipuri.

Sunteţi interesat în legătură cu ceea ce putem face pentru dvs.? Contactaţi-ne.