Manichiura & Pedichiura

Fie ca preferati unghiile lungi si in culori vii, sau aranjate cuminte intr-un French, serviciile de manichiura si pedichiura sunt o modalitate minunata de a va rasfata si relaxa. Beneficiile lor, pe langa aspectul placut, sunt cresterea circulatiei prin masarea mainior si picioarelor, detensionare si hidratare intensa.

Avantajele salonului nostru constau in grija fata de unghie, personal calificat si atent si cunoasterea tendintelor in materie de manichiura si pedichiura. Coquette Salon ofera servicii complete pentru maini si picioare, incluzand pe langa binecunoscutele manichiuri si pedichiuri clasice cu si fara oja / oja semipermanenta si urmatoarele optiuni: 

UNGHII FALSE

In functie de preferintele fiecarei cliente realizam unghii tehnice prin aplicarea unui gel natural peste unghia naturala, proteza sau tips.

Constructia de unghii tehnice poate fi o alegere potrivita in special pentru persoanele carora le plac unghiile mari pe care nu le pot avea pe cale naturala din motive ce tin de calitatea unghiei.

Mainile si picioarele sunt oglinda ta. De cele mai multe ori atentia noastra se indreapta asupra mainilor si picioarelor care indica respectul si grija pe care o ai in relatia cu cei din jur.

TRATAMENT CU PARAFINA

Parafina are un puternic rol terapeutic, fiind intrebuintata pentru mai multe afectiuni externe , dar si interne.

Parafina contribuie la intensificarea procesele meolice din organism si accelereaza eliminarea toxineior. Toate acestea definesc actiunea antiinflamatoare si stimulatoare a parafinei, in bolile cronice ale diverselor organe.

Tratamentul cu parafina pentru maini si picioare contribuie la hidratarea profunda a pielii si trateaza pielea sensibila, crapata sau descoamata, intarita. Suplimentar, poate ajuta in durerile cauzate de o circulatie periferica slaba, purtarea tocurilor sau dureri cauzate de reumatism.